Parket reinigen

Laat uw parket reinigen door een erkend parketbedrijf 

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie
9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door dé Schuur Expert

Wanneer mijn parket reinigen

Parket reinigen

Wilt u in de regio Den Haag parket laten reinigen dan bent u aan het goede adres bij parket schuren Den Haag. Houten vloeren zijn eerlijke, authentieke vloeren. Een goede kwaliteit vloer gaat zelfs meerdere generaties mee als u het parket regelmatig grondig laat reinigen. Eens in de zoveel tijd is ook groot onderhoud nodig, zoals schuren en lakken of schuren en waxen of een vloer in olie laten zetten.

Parket reinigen, olie, lak en was

Het parket vakkundig laten reinigen houdt in dat de vakman met een boenmachine het parket diep reinigt. Oude resten was of vuil dat in de loop van de jaren toch in vloerdelen terecht zijn gekomen, worden door onze gecertificeerde parket experts met machinale kracht verwijderd. Onze parketteurs kunnen zich beroepen op een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Zij kunnen u dus goed uitleggen of uw vloer alleen gereinigd hoeft te worden of dat groot onderhoud (zoals schuren en lakken) verstandiger is. Houten vloeren die slecht zijn onderhouden waarbij vuil kans gezien heeft erg diep in het hout te trekken, moeten geschuurd worden en van een nieuwe toplaag worden voorzien.

Wat is het verschil tussen reinigen en schuren?

Bij parket reiniging wordt alleen het vuil verwijderd en de vloer wordt gevoed. Bij parket schuren wordt het hout afgeschuurd en gepolijst en daarna moet deze van een nieuwe beschermlaag worden voorzien. Parket schuren is een zware klus wat u aan de vakman uit handen geeft. We schuren stofvrij en uw parketvloer wordt glad en egaal gemaakt. Afhankelijk van het soort hout, het dagelijks gebruik van de vloer en uw persoonlijke smaak, wordt de vloer afgewerkt met laklagen, olie of wax. Wilt u voorbeelden zien van parketvloeren die we onderhouden, reinigen of gerenoveerd hebben? Bekijk dan het overzicht van deze prachtige vloeren.

Parketvloer schuren, kunt u het zelf doen?

Een parketvloer schuren is een intensieve klus waar veel tijd in gaat zitten. Daarnaast is het schuren van een kostbare houten vloer voor iemand zonder de juiste expertise een risicovolle onderneming. Regelmatig komen mensen bij ons terecht omdat ze hun vloer verkeerd geschuurd hebben. Schade aan vloeren als gevolg van verkeerd gebruik van grote schuurmachines kan heel ernstig zijn. Een grote schuurmachine kan bijvoorbeeld door een klusjesman zonder ervaring te lang op dezelfde plaats gedraaid hebben. Het gevolg is een uitgeschuurde vorm of geul in het hout. Alle planken die hierdoor beschadigd zijn, moeten dan vervangen worden. Ook kan een schuurmachine aan de wandel gaan als hij niet goed bediend wordt. Parket reinigen en schuren is een klus voor ervaren parketteurs.

Wat is beter, parket laten reinigen of laten schuren?

Het hangt af van de kwaliteit van uw vloer of reinigen voldoende is of dat het nodig is om te schuren. Is de beschermlaag van een vloer afgesleten en heeft vuil en vet kans gezien om diep in het hout te trekken, dan is schuren en afwerken met een nieuwe toplaag de beste optie. Is de toplaag nog niet versleten maar is het parket toe een mooie diepe reiniging, dan kunt u de houten vloer machinaal door ons laten cleanen. Het is mede afhankelijk van de staat van de beschermlaag van de vloer. We kunnen u adviseren voordat het werk wordt uitgevoerd.

Parketvloer reinigen van een kantoor

Heeft u een kantoor waarin parketvloeren liggen, dan kunnen we de vloeren voor u komen reinigen. Elke houten vloer kunnen we intensief schoonmaken, opnieuw schuren, lakken, oliën of waxen. Ook vloerrenovatie kunt u aan onze parketteurs overlaten. Parketvloeren aan laten leggen in dezelfde kleur als een vloer die er al ligt, op opvullen op plekken waar mozaïek delen beschadigd of verkleurd zijn, valt ook onder onze expertise. Ook kunt u ons benaderen voor parket schuren en lakkenparket schuren en olien en parket schuren en waxen.

Parketvloer reinigen in een woonhuis

Een houten vloer heeft van nature een warme uitstraling, onder andere dankzij de afwerking van het hout wordt de natuurlijke look benadrukt. Wax, olie of lak geeft de vloer een eigen aanzien. Wax geeft uw parketvloer een zachte diepe glans met nadruk op nerven en natuurlijke tekeningen in het hout; olie trekt diep in het hout en is makkelijk in onderhoud en bij lakken kunt u voor glanzend of mat kiezen. Elke afdeklaag heeft voor- en nadelen. Na intensief gebruik zal de uitstraling van elke houten vloer afnemen. Dan is uw vloer toe aan intensieve reiniging of een grote opknapbeurt. Bij het reinigen van een houten vloer in een woonhuis, wordt de vloer door ons machinaal gereinigd en gevoed met de beste kwaliteit olie, wax- of lak. Wij gaan absoluut secuur te werk en vertrekken pas als onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat. Uw vloer kan door ons ook (stofvrij) geschuurd worden en geïmpregneerd. Als u na parket reinigen voor uw vloer een andere kleur wilt, is dit natuurlijk ook mogelijk. We denken graag mee over de beste mogelijkheden bij parket reinigen en parket onderhoud.

Parketvloer laten reinigen in de regio Den Haag?

In principe kunt u met elke houten vloer in de regio Den Haag bij ons terecht om deze te laten reinigen. U kunt ook besluiten dat parket schuren en olien voor uw vloer de beste oplossing is. Parket schuren en lakken (of andere beschermlagen van een houten vloer) geven een vloer weer een nieuw uiterlijk. Ook zetten we houten vloeren in de white-wash als u dat prefereert. Parket onderhoud is noodzakelijk voor elke houten vloer. Een houten vloer is een luxe bezit wat lang meegaat als u de vloer op tijd laat onderhouden. Parket reinigen is een belangrijk deel van het onderhoud en we zijn u hierbij snel en accuraat van dienst.

 

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Eengezinswoning Den Haag
40 m² Schuren en Oliën

Datum
18 Mei 2018

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Den Haag hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Hoekwoning Den Haag
56 m² Schuren en Olien

Datum
29 Mei 2018

Over dit project

In deze woning in Den Haag hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Tussenwoning Den Haag
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2018

Over dit project

Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (070) 22 11 778

Parket reinigen den haag

Contact ons

Madepolderweg 37, 2553 EE Den Haag

+31 (070)- 2211778

info@schuur.expert

Parket schuren doen wij door heel het land. We zijn dan ook actief in vrijwel alle plaatsen door Nederland. Maak een vrijblijvende afspraak voor een vloerinspectie.

Call Now Button