Parket Reinigen

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN DEN HAAG ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket reinigen

Wilt u in de regio Den Haag parket laten reinigen dan bent u aan het goede adres bij parket schuren Den Haag. Houten vloeren zijn eerlijke, authentieke vloeren. Een goede kwaliteit vloer gaat zelfs meerdere generaties mee als u het parket regelmatig grondig laat reinigen. Eens in de zoveel tijd is ook groot onderhoud nodig, zoals schuren en lakken of schuren en waxen of een vloer in olie laten zetten.

Parket reinigen, olie, lak en was

Het parket vakkundig laten reinigen houdt in dat de vakman met een boenmachine het parket diep reinigt. Oude resten was of vuil dat in de loop van de jaren toch in vloerdelen terecht zijn gekomen, worden door onze gecertificeerde parket experts met machinale kracht verwijderd. Onze parketteurs kunnen zich beroepen op een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Zij kunnen u dus goed uitleggen of uw vloer alleen gereinigd hoeft te worden of dat groot onderhoud (zoals schuren en lakken) verstandiger is. Houten vloeren die slecht zijn onderhouden waarbij vuil kans gezien heeft erg diep in het hout te trekken, moeten geschuurd worden en van een nieuwe toplaag worden voorzien.

kleurwaaier
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Wat is het verschil tussen reinigen en schuren?

Bij parket reiniging wordt alleen het vuil verwijderd en de vloer wordt gevoed. Bij parket schuren wordt het hout afgeschuurd en gepolijst en daarna moet deze van een nieuwe beschermlaag worden voorzien. Parket schuren is een zware klus wat u aan de vakman uit handen geeft. We schuren stofvrij en uw parketvloer wordt glad en egaal gemaakt. Afhankelijk van het soort hout, het dagelijks gebruik van de vloer en uw persoonlijke smaak, wordt de vloer afgewerkt met laklagen, olie of wax. Wilt u voorbeelden zien van parketvloeren die we onderhouden, reinigen of gerenoveerd hebben? Bekijk dan het overzicht van deze prachtige vloeren.

Parketvloer schuren, kunt u het zelf doen?

Een parketvloer schuren is een intensieve klus waar veel tijd in gaat zitten. Daarnaast is het schuren van een kostbare houten vloer voor iemand zonder de juiste expertise een risicovolle onderneming. Regelmatig komen mensen bij ons terecht omdat ze hun vloer verkeerd geschuurd hebben. Schade aan vloeren als gevolg van verkeerd gebruik van grote schuurmachines kan heel ernstig zijn. Een grote schuurmachine kan bijvoorbeeld door een klusjesman zonder ervaring te lang op dezelfde plaats gedraaid hebben. Het gevolg is een uitgeschuurde vorm of geul in het hout. Alle planken die hierdoor beschadigd zijn, moeten dan vervangen worden. Ook kan een schuurmachine aan de wandel gaan als hij niet goed bediend wordt. Parket reinigen en schuren is een klus voor ervaren parketteurs.

Wat is beter, parket laten reinigen of laten schuren?

Het hangt af van de kwaliteit van uw vloer of reinigen voldoende is of dat het nodig is om te schuren. Is de beschermlaag van een vloer afgesleten en heeft vuil en vet kans gezien om diep in het hout te trekken, dan is schuren en afwerken met een nieuwe toplaag de beste optie. Is de toplaag nog niet versleten maar is het parket toe een mooie diepe reiniging, dan kunt u de houten vloer machinaal door ons laten cleanen. Het is mede afhankelijk van de staat van de beschermlaag van de vloer. We kunnen u adviseren voordat het werk wordt uitgevoerd.

Parketvloer reinigen van een kantoor

Heeft u een kantoor waarin parketvloeren liggen, dan kunnen we de vloeren voor u komen reinigen. Elke houten vloer kunnen we intensief schoonmaken, opnieuw schuren, lakken, oliën of waxen. Ook vloerrenovatie kunt u aan onze parketteurs overlaten. Parketvloeren aan laten leggen in dezelfde kleur als een vloer die er al ligt, op opvullen op plekken waar mozaïek delen beschadigd of verkleurd zijn, valt ook onder onze expertise. Ook kunt u ons benaderen voor parket schuren en lakkenparket schuren en olien en parket schuren en waxen.

Parketvloer reinigen in een woonhuis

Een houten vloer heeft van nature een warme uitstraling, onder andere dankzij de afwerking van het hout wordt de natuurlijke look benadrukt. Wax, olie of lak geeft de vloer een eigen aanzien. Wax geeft uw parketvloer een zachte diepe glans met nadruk op nerven en natuurlijke tekeningen in het hout; olie trekt diep in het hout en is makkelijk in onderhoud en bij lakken kunt u voor glanzend of mat kiezen. Elke afdeklaag heeft voor- en nadelen. Na intensief gebruik zal de uitstraling van elke houten vloer afnemen. Dan is uw vloer toe aan intensieve reiniging of een grote opknapbeurt. Bij het reinigen van een houten vloer in een woonhuis, wordt de vloer door ons machinaal gereinigd en gevoed met de beste kwaliteit olie, wax- of lak. Wij gaan absoluut secuur te werk en vertrekken pas als onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat. Uw vloer kan door ons ook (stofvrij) geschuurd worden en geïmpregneerd. Als u na parket reinigen voor uw vloer een andere kleur wilt, is dit natuurlijk ook mogelijk. We denken graag mee over de beste mogelijkheden bij parket reinigen en parket onderhoud.

Parket reinigen

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Parketvloer laten reinigen in de regio Den Haag?

In principe kunt u met elke houten vloer in de regio Den Haag bij ons terecht om deze te laten reinigen. U kunt ook besluiten dat parket schuren en olien voor uw vloer de beste oplossing is. Parket schuren en lakken (of andere beschermlagen van een houten vloer) geven een vloer weer een nieuw uiterlijk. Ook zetten we houten vloeren in de white-wash als u dat prefereert. Parket onderhoud is noodzakelijk voor elke houten vloer. Een houten vloer is een luxe bezit wat lang meegaat als u de vloer op tijd laat onderhouden. Parket reinigen is een belangrijk deel van het onderhoud en we zijn u hierbij snel en accuraat van dienst.

Kleurwaaier parket olie