Parket Renovatie

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN DEN HAAG ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket renovatie

Een mooie parketvloer is vaak een echte eye catcher in een woning of in een bedrijf. Daarom zorgt u er natuurlijk voor dat hij er iedere dag weer prachtig bijligt. Na verloop van tijd ontstaan er echter toch vaak wat doffe plekjes, krasjes, deukjes of verkleuringen op het parket. Als dit ook bij u het geval is, wordt het tijd voor parket renovatie. Vaak wordt de vloer hierbij weer netjes opgeschuurd voordat hij wordt voorzien van een nieuwe afwerklaag. Sommige mensen kiezen er voor om het parket reinigen zelf te doen en anderen besteden dit liever uit. Parket schuren Den Haag is de parketteur van de regio die u graag snel en voor de juiste prijs helpt.

Parket renovatie zelf doen of uitbesteden?

Als u zelf precies weet wat er bij het schuren van een parketvloer komt kijken is het natuurlijk erg gemakkelijk om zelf aan de slag te gaan. In dit geval zorgt u voor een degelijke en professionele schuurmachine die geheel op uw vloer is afgestemd. Krijgt u het al een beetje benauwd en bent u bang dat u uw parketvloer verpest? Schakel dan liever een gespecialiseerd bedrijf in. Hier werken uiterst deskundige en ervaren parketteurs die exact weten hoe ze uw parketvloer weer helemaal mooi krijgen.

kleurwaaier
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Prachtig uw parket laten schuren

Onze parketteurs gaan graag voor u aan de slag om te zorgen voor een prachtige parket renovatie. Ze gaan vakkundig te werk en schuren in verschillende fases, van grof tot fijn, uw parketvloer weer heel mooi op. Afhankelijk van het te schuren oppervlak kan de parket renovatie één of meerdere dagen duren. Wanneer het schuren klaar is, voorzien ze de vloer van een prachtige afwerking naar uw keuze.

Diverse soorten afwerking mogelijk

Bij ons heeft u de keuze uit drie verschillende soorten afwerking: lakkenoliën en waxen. Iedere variant zorgt voor een mooie dekking en beschermende laag over uw zojuist geschuurde parketvloer. Er zijn veel verschillende soorten lak, zoals lak die voor een mooie glanzende vloer zorgt of een matterende lak. Wilt u liever iets tussen mat en glanzend in? Ook dit is met lakken zeker mogelijk. Kiest u voor oliën dan zorgt dit voor een fraaie matte en natuurlijk look van uw vloer. De keuze van waxen is zeer geschikt voor onder meer hardhouten vloeren. U kunt hierbij kiezen uit zowel matte of zijdematte wax.

Een visgraat vloer schuren

Een prachtige variant van de parketvloer is een visgraat vloer. Veel mensen denken dat het lastig is om het parket met dit speciale patroon te schuren en te renoveren. Inderdaad is het zo dat niet iedereen hier verstand van heeft. Ook hangt het af van de staat van uw visgraat vloer of hij nog gerenoveerd kan worden. We raden u daarom aan om gespecialiseerde professionals in te schakelen. Zij kunnen goed beoordelen of uw visgraat vloer schuren een passende optie is. Onze parketteurs hebben bovendien alles in huis om ook dit type vloeren fantastisch te renoveren. Uw authentieke visgraat vloer gaat op deze manier weer vele jaren mee.

Het grote voordeel van stofvrij schuren

De methode van stofvrij parket schuren wordt steeds vaker gebruikt. Natuurlijk is dat niet zonder reden. Bij stofvrij schuren worden namelijk speciale stofzuigunits in de kamer geplaatst die al het vrijkomende stof direct opzuigen. Er blijven dus geen hinderlijke stofdeeltjes door de kamer zweven. Zo blijft de kamer niet alleen schoon voor het aangezicht, maar ook zorgt deze methode ervoor dat allergische reacties op het stof tot een minimum worden beperkt. Dit is fijn voor uzelf, uw gezinsleden en eventuele huisdieren.

Regelmatig uw parket reinigen is erg belangrijk

Na een schitterende parket renovatie is het natuurlijk van het grootste belang dat u ook zelf voor goed parket onderhoud blijft zorgen. Zo raden we u onder meer aan om wanneer u een vloeistof op het parket morst, deze direct te verwijderen met bijvoorbeeld een zachte doek of spons. Zo voorkomt u dat de vloeistof echt in het hout trekt en vervolgens voor ontsierende vlekken zorgt. Daarnaast is het goed om waar mogelijk dagelijks even de stofzuiger of een bezem over de vloer te halen. Zo blijft er geen vuil, stof of zand achter dat uiteindelijk voor lelijke krasjes in het parket kan zorgen. Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw parketvloer in topconditie blijft, waardoor het langer meegaat.

Parket schuren

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Uw specialist voor al het onderhoud aan uw mooie parketvloer

Wilt u uw parket weer helemaal netjes maken door middel van een professionele schuurbeurt en bijbehorende afwerking? Dan bent u bij ons helemaal aan het goede adres. We hebben inmiddels ruim 30 jaar ervaring op de teller met parket renovatie. Bovendien hebben we een landelijke dekking en gaan onze deskundige parketteurs ook graag voor u in Den Haag of Amstelveen aan de slag. Hierbij maken ze gebruik van de nieuwste en beste technieken voor het onderhoud en de renovatie van uw parketvloer.

Kleurwaaier parket olie