Parket Renovatie

Laat uw parket renoveren door een erkend parketbedrijf  

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie
9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door dé Schuur Expert

Wanneer mijn parket renoveren?

Parket renovatie

Een mooie parketvloer is vaak een echte eye catcher in een woning of in een bedrijf. Daarom zorgt u er natuurlijk voor dat hij er iedere dag weer prachtig bijligt. Na verloop van tijd ontstaan er echter toch vaak wat doffe plekjes, krasjes, deukjes of verkleuringen op het parket. Als dit ook bij u het geval is, wordt het tijd voor parket renovatie. Vaak wordt de vloer hierbij weer netjes opgeschuurd voordat hij wordt voorzien van een nieuwe afwerklaag. Sommige mensen kiezen er voor om het parket reinigen zelf te doen en anderen besteden dit liever uit. Parket schuren Den Haag is de parketteur van de regio die u graag snel en voor de juiste prijs helpt.

Parket renovatie zelf doen of uitbesteden?

Als u zelf precies weet wat er bij het schuren van een parketvloer komt kijken is het natuurlijk erg gemakkelijk om zelf aan de slag te gaan. In dit geval zorgt u voor een degelijke en professionele schuurmachine die geheel op uw vloer is afgestemd. Krijgt u het al een beetje benauwd en bent u bang dat u uw parketvloer verpest? Schakel dan liever een gespecialiseerd bedrijf in. Hier werken uiterst deskundige en ervaren parketteurs die exact weten hoe ze uw parketvloer weer helemaal mooi krijgen.

Prachtig uw parket laten schuren

Onze parketteurs gaan graag voor u aan de slag om te zorgen voor een prachtige parket renovatie. Ze gaan vakkundig te werk en schuren in verschillende fases, van grof tot fijn, uw parketvloer weer heel mooi op. Afhankelijk van het te schuren oppervlak kan de parket renovatie één of meerdere dagen duren. Wanneer het schuren klaar is, voorzien ze de vloer van een prachtige afwerking naar uw keuze.

Diverse soorten afwerking mogelijk

Bij ons heeft u de keuze uit drie verschillende soorten afwerking: lakkenoliën en waxen. Iedere variant zorgt voor een mooie dekking en beschermende laag over uw zojuist geschuurde parketvloer. Er zijn veel verschillende soorten lak, zoals lak die voor een mooie glanzende vloer zorgt of een matterende lak. Wilt u liever iets tussen mat en glanzend in? Ook dit is met lakken zeker mogelijk. Kiest u voor oliën dan zorgt dit voor een fraaie matte en natuurlijk look van uw vloer. De keuze van waxen is zeer geschikt voor onder meer hardhouten vloeren. U kunt hierbij kiezen uit zowel matte of zijdematte wax.

Een visgraat vloer schuren

Een prachtige variant van de parketvloer is een visgraat vloer. Veel mensen denken dat het lastig is om het parket met dit speciale patroon te schuren en te renoveren. Inderdaad is het zo dat niet iedereen hier verstand van heeft. Ook hangt het af van de staat van uw visgraat vloer of hij nog gerenoveerd kan worden. We raden u daarom aan om gespecialiseerde professionals in te schakelen. Zij kunnen goed beoordelen of uw visgraat vloer schuren een passende optie is. Onze parketteurs hebben bovendien alles in huis om ook dit type vloeren fantastisch te renoveren. Uw authentieke visgraat vloer gaat op deze manier weer vele jaren mee.

Het grote voordeel van stofvrij schuren

De methode van stofvrij parket schuren wordt steeds vaker gebruikt. Natuurlijk is dat niet zonder reden. Bij stofvrij schuren worden namelijk speciale stofzuigunits in de kamer geplaatst die al het vrijkomende stof direct opzuigen. Er blijven dus geen hinderlijke stofdeeltjes door de kamer zweven. Zo blijft de kamer niet alleen schoon voor het aangezicht, maar ook zorgt deze methode ervoor dat allergische reacties op het stof tot een minimum worden beperkt. Dit is fijn voor uzelf, uw gezinsleden en eventuele huisdieren.

Regelmatig uw parket reinigen is erg belangrijk

Na een schitterende parket renovatie is het natuurlijk van het grootste belang dat u ook zelf voor goed parket onderhoud blijft zorgen. Zo raden we u onder meer aan om wanneer u een vloeistof op het parket morst, deze direct te verwijderen met bijvoorbeeld een zachte doek of spons. Zo voorkomt u dat de vloeistof echt in het hout trekt en vervolgens voor ontsierende vlekken zorgt. Daarnaast is het goed om waar mogelijk dagelijks even de stofzuiger of een bezem over de vloer te halen. Zo blijft er geen vuil, stof of zand achter dat uiteindelijk voor lelijke krasjes in het parket kan zorgen. Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw parketvloer in topconditie blijft, waardoor het langer meegaat.

Uw specialist voor al het onderhoud aan uw mooie parketvloer

Wilt u uw parket weer helemaal netjes maken door middel van een professionele schuurbeurt en bijbehorende afwerking? Dan bent u bij ons helemaal aan het goede adres. We hebben inmiddels ruim 30 jaar ervaring op de teller met parket renovatie. Bovendien hebben we een landelijke dekking en gaan onze deskundige parketteurs ook graag voor u in Den Haag of Amstelveen aan de slag. Hierbij maken ze gebruik van de nieuwste en beste technieken voor het onderhoud en de renovatie van uw parketvloer.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Eensgezinswoning Den Haag
40 m² Schuren en Oliën

Datum
18 Mei 2018

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Den Haag hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Hoekwoning Den Haag
56 m² Schuren en Olien

Datum
29 Mei 2018

Over dit project

In deze grachtenwoning in Den Haag hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Appartement Den Haag
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Den Haag hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Tussenwoning Den Haag
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2018

Over dit project

Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (077) 22 11 778

Parket renovatie

Contact ons

Madepolderweg 37, 2553 EE Den Haag

+31 (070)- 2211778

info@schuur.expert

Parket schuren doen wij door heel het land. We zijn dan ook actief in vrijwel alle plaatsen door Nederland. Maak een vrijblijvende afspraak voor een vloerinspectie.

Call Now Button