Dé Schuur Expert

Uw houten vloer weer helemaal als nieuw

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door dé Schuur Expert

Parket schuren

U heeft een parketvloer van hoge kwaliteit in uw Haagse woning liggen. Dan wilt u natuurlijk wel dat hij er altijd pico bello uitziet. Als dat reeds het geval is hoeft u er niets aan te doen. Is uw vloer in de loop der jaren toch wat lelijker geworden? Dan is het een goed idee om u te oriënteren op professioneel parket renoveren in Den Haag. Afhankelijk van de aard van de beschadigingen of ontsieringen kunt u vervolgens kiezen voor parket reinigen of parket schuren in Den Haag.

Het verschil tussen een houten vloer schuren en reinigen uitgelegd

Parket reinigen en parket schuren zijn twee verschillende dingen. Parket reinigen richt zich op vloeren die alleen aan de oppervlakte vervuild zijn en pakt het opgehoopte stof, vet en vuil direct aan. Uw vakkundige parketteur in Den Haag gebruikt hiervoor delicate maar doeltreffende schoonmaakmiddelen van professionele kwaliteit. De keuze van parket schuren is de beste manier om de meer hardnekkige beschadigingen aan uw vloer aan te pakken. Door een uiterst vakkundige schuurbeurt met de beste apparatuur en materialen worden zaken als krassen, deuken, putjes en hardnekkige vochtkringen subtiel verwijderd. Zowel na het reinigen als na het schuren van uw vloer wordt er ter bescherming een afsluitende laag op het parket aangebracht. Hierbij kunt u kiezen voor lak, olie of wax.

Parket schuren en lakken

Eén van de populairste soorten parket renovaties is parket schuren en lakken. Deze behandeling met parketlak kan zorgen voor een matte of juist een glanzende parketvloer, naargelang uw persoonlijke voorkeur. Door te kiezen voor een ervaren parketteur bent u verzekerd van een nauwkeurig gelakte vloer die uw goedkeuring zeker kan wegdragen. De lak wordt in een aantal verschillende dunne laagjes aangebracht en tussentijds gepolijst voor een subliem resultaat.

Parket schuren en olien

Ook de optie parket schuren en olien spreekt veel mensen aan. Dit komt mede doordat parketolie ideaal is in combinatie met vloerverwarming. Zo heeft u een schitterende vloer met een warme uitstraling en een warm gevoel aan de voeten. De olie is verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren en onze parketteurs brengen dan ook graag uw favoriet op uw vloer aan. Met parket schuren en olien komt uw houten vloer er nog natuurlijker uit te zien en kunt u genieten van een fraaie matte finish.

Parket schuren en waxen

Wilt u de beste eigenschappen van lakken en olien met elkaar combineren? Dan komt u al snel uit bij parket schuren en waxen. De wax die hierbij wordt gebruikt heeft namelijk zowel de voordelen van parketolie als die van parketlak. Net als de andere beschermmiddelen is ook parketwax in allerlei mooie tinten verkrijgbaar en bovendien kunt u kiezen voor een matte of zijdematte variant. De soort van uw voorkeur wordt door onze parket professionals netjes aangebracht. Ontstaan er op een later moment kleine oneffenheden dan kunt u deze zelf eenvoudig plaatselijk wegwerken met een beetje wax.

Waar moet ik op letten als ik kies voor parket schuren?

Als u ervoor kiest om uw parket door onze professionele parketteurs netjes te laten schuren moet u rekening houden met een aantal zaken. Zo is de duur van het schuren sterk afhankelijk van de staat van uw parket, het aantal hoeken waarin de vloer is gelegd en natuurlijk de totale oppervlakte. Ook als er spijkers of krammen uit uw parket steken duurt het langer om hier langsheen te schuren. Ter indicatie: als het parket weinig tot geen obstakels kent kunnen we per dag tussen de 50 en 80 vierkante meter schuren. Naast het schuren zelf heeft ook de afwerking tijd nodig en dan met name om te drogen. Normaliter duurt dit tussen de 24 en 48 uur. Door uw parket in deze periode met rust te laten kan de aangebrachte beschermlaag zijn werk beter doen en blijft het resultaat van het parket renoveren langer zichtbaar.

Kan ik mijn houten vloer schuren stofvrij laten doen?

Natuurlijk kunt u uw houten vloer stofvrij door ons laten schuren. Sterker nog, we gebruiken tegenwoordig geen andere methode meer. We hebben inmiddels al weer aardig wat gewerkt met deze vrij nieuwe methode van parket schuren en kwamen er al snel achter dat hij voor zowel u als klant als onze medewerkers alleen maar voordelen heeft. Het loskomende stof en gruis wordt al tijdens het schuren opgezogen. Het dwarrelt niet meer door de ruimte heen en dus kunnen onze parketteurs sneller en overzichtelijker werken. Na afloop hoeft u bovendien niet gelijk te gaan schoonmaken en ook als u een allergie heeft zult u merken dat deze door stofvrij schuren niet zo snel meer opspeelt.

Wie wij zijn

Het team van parket schuren Den Haag bestaat uit 5 vakkundige en gemotiveerde parketteurs. Inmiddels bestaan we ruim 20 jaar en hebben we een enorme ervaring kunnen opbouwen met houten vloeren schuren in Den Haag en omgeving. Van licht ontsierde tot flink beschadigde parketvloeren en er was er niet één bij die we niet schitterend konden opknappen. Wilt u ook uw parket schuren? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op!

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Eengezinswoning Den Haag
40 m² Schuren en Oliën

Datum
18 Mei 2018

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Den Haag hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Hoekwoning Den Haag
56 m² Schuren en Olien

Datum
29 Mei 2017

Over dit project

In deze woning in Den Haag hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren

Parket schuren en oliën | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Appartement Den Haag
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Den Haag hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Tussenwoning Den Haag
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2018

Over dit project

Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (070) – 2211778

Contact ons

Madepolderweg 37, 2553 EE Den Haag

+31 (070)- 2211778

info@schuur.expert

Parket schuren doen wij door heel het land. We zijn dan ook actief in vrijwel alle plaatsen door Nederland. Maak een vrijblijvende afspraak voor een vloerinspectie.

Call Now Button