Parket schuren

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN AMSTERDAM ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket Schuren door Schuur Expert

 

U heeft een parketvloer van hoge kwaliteit in uw Haagse woning liggen. Dan wilt u natuurlijk wel dat hij er altijd pico bello uitziet. Als dat reeds het geval is hoeft u er niets aan te doen. Is uw vloer in de loop der jaren toch wat lelijker geworden? Dan is het een goed idee om u te oriënteren op professioneel parket renoveren in Den Haag. Afhankelijk van de aard van de beschadigingen of ontsieringen kunt u vervolgens kiezen voor parket reinigen of parket schuren in Den Haag.

Het verschil tussen een houten vloer schuren en reinigen uitgelegd

Parket reinigen en parket schuren zijn twee verschillende dingen. Parket reinigen richt zich op vloeren die alleen aan de oppervlakte vervuild zijn en pakt het opgehoopte stof, vet en vuil direct aan. Uw vakkundige parketteur in Den Haag gebruikt hiervoor delicate maar doeltreffende schoonmaakmiddelen van professionele kwaliteit. De keuze van parket schuren is de beste manier om de meer hardnekkige beschadigingen aan uw vloer aan te pakken. Door een uiterst vakkundige schuurbeurt met de beste apparatuur en materialen worden zaken als krassen, deuken, putjes en hardnekkige vochtkringen subtiel verwijderd. Zowel na het reinigen als na het schuren van uw vloer wordt er ter bescherming een afsluitende laag op het parket aangebracht. Hierbij kunt u kiezen voor lak, olie of wax.

Parket schuren en lakken

Eén van de populairste soorten parket renovaties is parket schuren en lakken. Deze behandeling met parketlak kan zorgen voor een matte of juist een glanzende parketvloer, naargelang uw persoonlijke voorkeur. Door te kiezen voor een ervaren parketteur bent u verzekerd van een nauwkeurig gelakte vloer die uw goedkeuring zeker kan wegdragen. De lak wordt in een aantal verschillende dunne laagjes aangebracht en tussentijds gepolijst voor een subliem resultaat.

kleurwaaier
Schuur Expert
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en olien

Ook de optie parket schuren en olien spreekt veel mensen aan. Dit komt mede doordat parketolie ideaal is in combinatie met vloerverwarming. Zo heeft u een schitterende vloer met een warme uitstraling en een warm gevoel aan de voeten. De olie is verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren en onze parketteurs brengen dan ook graag uw favoriet op uw vloer aan. Met parket schuren en olien komt uw houten vloer er nog natuurlijker uit te zien en kunt u genieten van een fraaie matte finish.

 

Parket schuren en waxen

Wilt u de beste eigenschappen van lakken en olien met elkaar combineren? Dan komt u al snel uit bij parket schuren en waxen. De wax die hierbij wordt gebruikt heeft namelijk zowel de voordelen van parketolie als die van parketlak. Net als de andere beschermmiddelen is ook parketwax in allerlei mooie tinten verkrijgbaar en bovendien kunt u kiezen voor een matte of zijdematte variant. De soort van uw voorkeur wordt door onze parket professionals netjes aangebracht. Ontstaan er op een later moment kleine oneffenheden dan kunt u deze zelf eenvoudig plaatselijk wegwerken met een beetje wax.

 

Waar moet ik op letten als ik kies voor parket schuren?

Als u ervoor kiest om uw parket door onze professionele parketteurs netjes te laten schuren moet u rekening houden met een aantal zaken. Zo is de duur van het schuren sterk afhankelijk van de staat van uw parket, het aantal hoeken waarin de vloer is gelegd en natuurlijk de totale oppervlakte. Ook als er spijkers of krammen uit uw parket steken duurt het langer om hier langsheen te schuren. Ter indicatie: als het parket weinig tot geen obstakels kent kunnen we per dag tussen de 50 en 80 vierkante meter schuren. Naast het schuren zelf heeft ook de afwerking tijd nodig en dan met name om te drogen. Normaliter duurt dit tussen de 24 en 48 uur. Door uw parket in deze periode met rust te laten kan de aangebrachte beschermlaag zijn werk beter doen en blijft het resultaat van het parket renoveren langer zichtbaar.

 

Kan ik mijn houten vloer schuren stofvrij laten doen?

Natuurlijk kunt u uw houten vloer stofvrij door ons laten schuren. Sterker nog, we gebruiken tegenwoordig geen andere methode meer. We hebben inmiddels al weer aardig wat gewerkt met deze vrij nieuwe methode van parket schuren en kwamen er al snel achter dat hij voor zowel u als klant als onze medewerkers alleen maar voordelen heeft. Het loskomende stof en gruis wordt al tijdens het schuren opgezogen. Het dwarrelt niet meer door de ruimte heen en dus kunnen onze parketteurs sneller en overzichtelijker werken. Na afloop hoeft u bovendien niet gelijk te gaan schoonmaken en ook als u een allergie heeft zult u merken dat deze door stofvrij schuren niet zo snel meer opspeelt.

 

Wie wij zijn

Het team van parket schuren Den Haag bestaat uit 5 vakkundige en gemotiveerde parketteurs. Inmiddels bestaan we ruim 20 jaar en hebben we een enorme ervaring kunnen opbouwen met houten vloeren schuren in Den Haag en omgeving. Van licht ontsierde tot flink beschadigde parketvloeren en er was er niet één bij die we niet schitterend konden opknappen. Wilt u ook uw parket schuren? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op!

Parket schuren

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren