Parket schuren en waxen

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN AMSTERDAM ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket schuren en waxen in Den Haag

Als uw parketvloer versleten is, zijn er verschillende mogelijkheden om daar iets aan te doen. U kunt kiezen voor het kopen van een volledig nieuwe vloer. Maar dat is natuurlijk erg prijzig en arbeidsintensief. Het parket schuren en waxen laten door een ervaren, en liefst zo voordelig mogelijke, parketteur is daarom een betere optie.

Parket laten schuren en waxen, olien of lakken

Ook kunt u kiezen voor het parket schuren en olien, of voor het parket schuren en lakken. Het is verstandig om dit werk, dat specialistisch is en secuur moet gebeuren, te laten uitvoeren door een professioneel en ervaren bedrijf.

Uw vloer expert in Den Haag

In Den Haag kunt u voor alle soorten parketonderhoud terecht bij ons bedrijf. Een vloer laten schuren kunt u met een gerust hart overlaten aan ons professionele team van vijf parketteurs. Parket Schuren Den Haag heeft meer dan 30 jaar ervaring en staat dan ook gerant voor de hoogste kwaliteit. Een parket schuren en vervolgens olien, waxen of lakken voor een langdurige kwaliteitsverbetering, voeren wij voor u uit met gebruik van de hoogste kwaliteit onderhoudsmachines en materialen. U bent dus verzekerd van de beste kwaliteit. En dat tegen scherpe, voordelige tarieven.

parket schuren en waxen kantoor
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Vrijblijvende beoordeling van uw parketvloer

Hoe bepaalt u welke onderhoudswijze het beste zijn voor uw parketvloer? Geen zorgen, ons ervaren team helpt u hierbij! Een gespecialiseerde parektteur van ons team in Den Haag komt geheel vrijblijvend bij u langs om te beoordelen of het parket schuren een mogelijkheid is. En zo ja, welke manier van bewerken het beste is in uw specifieke situatie. Er zijn namelijk tal van mogelijkheden om het parket te bewerken. U kunt het parket schuren en waxen laten, maar ook kan het parket schuren en olien een optie zijn, of uw parket schuren en lakken.

Maar hoe gaat het uw vloer laten schuren precies in zijn werk? En wat zijn eigenlijk de belangrijkste verschillen tussen een parket schuren en waxen, olien of lakken.

Het parket schuren

Onze parketteur zorgt er eerst voor dat uw parket, met gebruik van de beste moderne apparatuur, helemaal schoon geschuurd wordt. Speciale aandacht gaat uit naar tapis- en bourgognevloeren die spijkertjes kunnen bevatten. Deze worden door ons team gedreveld en de gaatjes worden na het schuren dichtgestopt. Door het schuren verdwijnen ook alle putjes en gaatjes die in de houten vloer zaten. Eventueel verwijderen wij hierbij plankjes of stukken parketvloer die te erg beschadigd zijn en vervangen deze.
Vervolgens zorgt onze medewerker ervoor dat uw parketvloer vakkundig gepolijst wordt. Het doel hiervan is om het oppervlakte van de vloer zo glad mogelijk te maken. Daarna maakt onze parketteur de vloer helemaal stofvrij, zodat het parket daarna goed behandeld kan worden. Het stofvrij maken doen we met de beste machines op de markt, namelijk de Dust Care-zuiginstallaties van het topmerk Bona.

Hier kunt u de inhoud creëren die zal worden gebruikt binnen de module.

Wanneer mijn parket behandelen met waxen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

  • u kleurverschil wil weg werken
  • u een beschermlaag wilt laten aanbrengen
  • u minder stof wil verzamelen op uw vloer
  • uw vloer opgeknapt dient te worden

Parket schuren en waxen

De eerste behandelmethode waarvoor u kunt kiezen, is de optie om door ons uw parket schuren en waxen te laten. Wat zijn precies de voor- en nadelen van een parket schuren en waxen?

De voordelen:
Als u de vloer echt sterk en vochtbestendig wilt maken, is waxen de beste keuze. Vloeren die gewaxt zijn, voorkomen dat er vocht in uw parket kan trekken. Wilt u een gekleurd parket, dan is dat met waxen goed mogelijk. Ten slotte kan een gewaxte vloer snel op een of meerder plekken gerepareerd worden wanneer er sprake is van beschadiging.

De nadelen:
Eigenlijk hebben gewaxte vloeren nauwelijks nadelen. Het enige echte nadeel is misschien dat wanneer u de vloer laat kleuren en er later op bepaalde plekken van de vloer slijtage optreedt, deze moeilijker te renoveren is. Dit heeft te maken met het feit dat de gekleurde wax precies dezelfde kleur moet hebben dan de originele wax.

Parket schuren en olien

Het schuren en olien van uw parket is ook een mogelijkheid.

De grootste voordelen van schuren en olien zijn:

  1. Olien zorgt ervoor dat de hele vloer opgevuld raakt, zodat vocht en ook vuil geen kans krijgen om in het parket te trekken.
  2. Een geoliede vloer is heel gemakkelijk schoon te houden.
  3. Bij olien is elke kleurkeuze mogelijk, of u nu van een oudere stijl of een moderne kleurstijl houdt.

De nadelen:
Relatief gezien, vergeleken met lakken, is het een nadeel van schuren en olien van het parket dat geoliede vloeren sneller slijten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Parket schuren en lakken

De voordelen:
1. Gelakte vloeren gaan erg lang mee, tot wel 14 jaar lang. Dat is langer dan gewaxte of geoliede vloeren.
2. Er zijn lakken beschikbaar die nagenoeg hetzelfde effect geven als olie, zoals mat, zijde-mat, mat en extreem matte laksoorten.
3. Ook gelakte vloeren zijn goed tegen vocht bestand.

De nadelen:
Een nadeel van gelakte vloeren is dat kleuren niet mogelijk is.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Uw vloer laten schuren in de regio Den Haag is een expertklus die u het beste door een professional kunt laten uitvoeren die gebruikmaakt van de beste methoden en machines die verkrijgbaar zijn. Neem nu contact met Parket schuren Den Haag ons op voor vrijblijvende informatie of een oriënterende afspraak. Wij helpen u graag verder!