Parket schuren en Olien

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN DEN HAAG ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket schuren en oliën

Dat uw mooie parketvloer regelmatig onderhoud nodig heeft wist u vast al. Soms is het echter niet voldoende om uw vloer van enkel een nieuw laagje olie te voorzien. Kijk maar eens goed naar het parket bij u op het werk of bij u thuis. De kans is groot dat er in de loop der tijd allerlei vervelende deukjes en krasjes in zijn ontstaan en misschien zijn sommige delen van de vloer zelfs wat verkleurd door de invloed van zonlicht. Gelukkig is er een uitstekende oplossing: uw vloer schuren en daarna voorzien van een prachtig dekkende olielaag. Parket Schuren Den Haag helpt u graag verder. Met ruim 10 gecertificeerde parketteurs bieden wij kwaliteit met garantie op geleverd werk.

Uw parket schuren en olien? Huur een professionele parketteur in!

Als uw parketvloer toe is aan een dergelijke renovatiebeurt is het tijd om een deskundige in te schakelen. Een ervaren parketteur gaat voor u aan de slag en kan voor u uitstekend het parket schuren en olien. Hij weet precies welke apparatuur hij hiervoor moet inzetten en stelt deze optimaal in voor specifiek uw vloer. Op deze manier ontstaat een schitterend en ongeëvenaard eindresultaat dat veel fraaier is dan wanneer men zelf aan de slag gaat. Als professioneel bedrijf in parket onderhoud en renovatie staan wij klaar om ook uw parketvloer prachtig op te knappen.

kleurwaaier
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Een parketvloer schuren: hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer u één van onze parketteurs inhuurt zal hij beginnen met een grove schuurbeurt van uw parketvloer. Uiteraard wordt hierbij het hele vloeroppervlak meegenomen. Zodra de grove schuurbeurt volledig afgerond is, kan hij verder met de volgende beurt. In gemiddeld zo’n drie tot vier schuurbeurten wordt er van grof naar uiteindelijk heel fijn geschuurd. Vanzelfsprekend vergt een parketvloer met veel beschadigingen meer tijd dan een vloer die minder en kleinere beschadigingen heeft. Na het afronden van het schuren kan de parketteur aan de slag met de afwerking van de vloer. Hierbij brengt hij een nette laag olie aan die zorgt voor een beschermende werking en prachtige finish van uw geschuurde parket.

Wanneer mijn parket behandelen met olie?

  • uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is
  • u kleurverschil wil weg werken
  • u een beschermlaag wilt laten aanbrengen
  • u minder stof wil verzamelen op uw vloer
  • uw vloer opgeknapt dient te worden

Hoe lang duurt een vloer schuren?

De duur van uw parketvloer schuren is sterk afhankelijk van het te schuren oppervlak en natuurlijk van het aantal schuurbeurten dat er in totaal nodig is. Bij vloeren met veel obstakels spreekt het voor zich dat het schuren meer tijd vergt. Dit is onder meer het geval wanneer er uitzonderlijk veel hoeken en bochten te maken zijn. Als vuistregel kunt u er van uitgaan dat er gemiddeld 50 tot 80 vierkante meter in een dag kan worden geschuurd. Verder is het zo dat wanneer er meerdere parketteurs tegelijk aan de slag gaan, uw parket sneller volledig kan worden geschuurd.

Ik wil mijn parket laten schuren, maar geen rommel in huis

Als we terugdenken aan vroeger en bedenken hoe parket schuren en oliën toen ging, dwarrelt het stof ons bij wijze van spreken al haast weer tegemoet. Destijds was het vaak zo dat zodra men klaar was met het schuren van de vloer het direct tijd was voor een poets- of stofzuigbeurt. Tegenwoordig werken we echter met stofzuigunits die tijdens het schuren al het vrijkomende stof opnemen. Door deze nieuwe methode, stofvrij schuren, zult u dus beslist geen hinder meer ondervinden, omdat het stof al is verdwenen voordat u uw gerenoveerde parket komt bewonderen.

Goed parket onderhoud na het parket schuren en olien

Bij de keuze voor parket schuren en olien wordt er na het schuren een fraaie olielaag op het parket aangebracht. Hierbij heeft u de keuze uit vele verschillende kleuren olie. U kunt dus gemakkelijk een ander kleurtje en dus een andere look aan uw vloer geven. De beschermende olielaag geeft een mooie matte en naturelle uitstraling aan uw parket. Om er voor te zorgen dat deze zo lang mogelijk behouden blijft is het goed om regelmatig zelf een nieuwe laag olie aan te brengen. Onze parketspecialisten geven u graag tips voor de beste soorten olie om uw prachtige vloer mee te behouden.

Parket schuren

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Toch kiezen voor een andere afwerking van uw geschuurde parketvloer?

Uw parket schuren en olien is een schitterende optie die bovendien eenvoudig zelf te onderhouden is, maar misschien kiest u toch liever voor een andere afwerking. In dit geval kunt u gaan voor parket schuren en lakken of uw parket waxen. Het parket schuren en lakken kan in een breed scala van mat tot glanzend en het parket waxen kan zowel mat als zijdemat gebeuren. U kunt dus kiezen voor de afwerking die precies past bij uw interieur en uw woonwensen.

Deskundigheid en uitstekende service bij u in de buurt

Als gespecialiseerd parketbedrijf Parket Schuren Den Haag werkzaam in het hele land, waarbij we ons concentreren op onder meer de regio’s Den Haag, Utrecht, Hilversum en Almere en Amstelveen. Met in totaal ruim 15 parketteurs en meer dan 30 jaar ervaring en expertise op zak zijn wij uw ideale partner voor uw parket schuren en oliën. We staan klaar om ook in uw woning of in uw bedrijf te zorgen voor een prachtig gerenoveerde parketvloer.

Kleurwaaier parket olie