Parket schuren en oliën

Laat uw parket schuren en oliën door een erkend parketbedrijf

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie
9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door dé Schuur Expert

Parket schuren en oliën

Dat uw mooie parketvloer regelmatig onderhoud nodig heeft wist u vast al. Soms is het echter niet voldoende om uw vloer van enkel een nieuw laagje olie te voorzien. Kijk maar eens goed naar het parket bij u op het werk of bij u thuis. De kans is groot dat er in de loop der tijd allerlei vervelende deukjes en krasjes in zijn ontstaan en misschien zijn sommige delen van de vloer zelfs wat verkleurd door de invloed van zonlicht. Gelukkig is er een uitstekende oplossing: uw vloer schuren en daarna voorzien van een prachtig dekkende olielaag. Parket Schuren Den Haag helpt u graag verder. Met ruim 10 gecertificeerde parketteurs bieden wij kwaliteit met garantie op geleverd werk.

Uw parket schuren en olien? Huur een professionele parketteur in!

Als uw parketvloer toe is aan een dergelijke renovatiebeurt is het tijd om een deskundige in te schakelen. Een ervaren parketteur gaat voor u aan de slag en kan voor u uitstekend het parket schuren en olien. Hij weet precies welke apparatuur hij hiervoor moet inzetten en stelt deze optimaal in voor specifiek uw vloer. Op deze manier ontstaat een schitterend en ongeëvenaard eindresultaat dat veel fraaier is dan wanneer men zelf aan de slag gaat. Als professioneel bedrijf in parket onderhoud en renovatie staan wij klaar om ook uw parketvloer prachtig op te knappen.

Een parketvloer schuren: hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer u één van onze parketteurs inhuurt zal hij beginnen met een grove schuurbeurt van uw parketvloer. Uiteraard wordt hierbij het hele vloeroppervlak meegenomen. Zodra de grove schuurbeurt volledig afgerond is, kan hij verder met de volgende beurt. In gemiddeld zo’n drie tot vier schuurbeurten wordt er van grof naar uiteindelijk heel fijn geschuurd. Vanzelfsprekend vergt een parketvloer met veel beschadigingen meer tijd dan een vloer die minder en kleinere beschadigingen heeft. Na het afronden van het schuren kan de parketteur aan de slag met de afwerking van de vloer. Hierbij brengt hij een nette laag olie aan die zorgt voor een beschermende werking en prachtige finish van uw geschuurde parket.

Wanneer mijn parket behandelen met olie?

  • uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is
  • u kleurverschil wil weg werken
  • u een beschermlaag wilt laten aanbrengen
  • u minder stof wil verzamelen op uw vloer
  • uw vloer opgeknapt dient te worden

Hoe lang duurt een vloer schuren?

De duur van uw parketvloer schuren is sterk afhankelijk van het te schuren oppervlak en natuurlijk van het aantal schuurbeurten dat er in totaal nodig is. Bij vloeren met veel obstakels spreekt het voor zich dat het schuren meer tijd vergt. Dit is onder meer het geval wanneer er uitzonderlijk veel hoeken en bochten te maken zijn. Als vuistregel kunt u er van uitgaan dat er gemiddeld 50 tot 80 vierkante meter in een dag kan worden geschuurd. Verder is het zo dat wanneer er meerdere parketteurs tegelijk aan de slag gaan, uw parket sneller volledig kan worden geschuurd.

Ik wil mijn parket laten schuren, maar geen rommel in huis

Als we terugdenken aan vroeger en bedenken hoe parket schuren en oliën toen ging, dwarrelt het stof ons bij wijze van spreken al haast weer tegemoet. Destijds was het vaak zo dat zodra men klaar was met het schuren van de vloer het direct tijd was voor een poets- of stofzuigbeurt. Tegenwoordig werken we echter met stofzuigunits die tijdens het schuren al het vrijkomende stof opnemen. Door deze nieuwe methode, stofvrij schuren, zult u dus beslist geen hinder meer ondervinden, omdat het stof al is verdwenen voordat u uw gerenoveerde parket komt bewonderen.

Goed parket onderhoud na het parket schuren en olien

Bij de keuze voor parket schuren en olien wordt er na het schuren een fraaie olielaag op het parket aangebracht. Hierbij heeft u de keuze uit vele verschillende kleuren olie. U kunt dus gemakkelijk een ander kleurtje en dus een andere look aan uw vloer geven. De beschermende olielaag geeft een mooie matte en naturelle uitstraling aan uw parket. Om er voor te zorgen dat deze zo lang mogelijk behouden blijft is het goed om regelmatig zelf een nieuwe laag olie aan te brengen. Onze parketspecialisten geven u graag tips voor de beste soorten olie om uw prachtige vloer mee te behouden.

Toch kiezen voor een andere afwerking van uw geschuurde parketvloer?

Uw parket schuren en olien is een schitterende optie die bovendien eenvoudig zelf te onderhouden is, maar misschien kiest u toch liever voor een andere afwerking. In dit geval kunt u gaan voor parket schuren en lakken of uw parket waxen. Het parket schuren en lakken kan in een breed scala van mat tot glanzend en het parket waxen kan zowel mat als zijdemat gebeuren. U kunt dus kiezen voor de afwerking die precies past bij uw interieur en uw woonwensen.

Deskundigheid en uitstekende service bij u in de buurt

Als gespecialiseerd parketbedrijf Parket Schuren Den Haag werkzaam in het hele land, waarbij we ons concentreren op onder meer de regio’s Den Haag, Utrecht, Hilversum en Almere en Amstelveen. Met in totaal ruim 15 parketteurs en meer dan 30 jaar ervaring en expertise op zak zijn wij uw ideale partner voor uw parket schuren en oliën. We staan klaar om ook in uw woning of in uw bedrijf te zorgen voor een prachtig gerenoveerde parketvloer.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag  Project Eengezin Woning Den Haag 40 m² Schuren en Oliën Datum 18 Mei 2018

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Den Haag hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag  

Project Hoekwoning Den Haag 56 m² Schuren en Olien Datum 29 Mei 2018

Over dit project

In deze woning in Den Haag hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en  olien

Parket schuren en oliën | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag  Project Appartement Den Haag 62 m² Schuren en Oliën Datum 19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Den Haag hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag  Project Tussenwoning Den Haag 32 m² Schuren en Oliën Datum 6 Juni 2018 

Over dit project

Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (070) 211 778 

Contact ons

Madepolderweg 37, 2553 EE Den Haag

+31 (070)- 2211778

info@schuur.expert

Parket schuren doen wij door heel het land. We zijn dan ook actief in vrijwel alle plaatsen door Nederland. Maak een vrijblijvende afspraak voor een vloerinspectie.

Call Now Button