Parket schuren Katwijk ®

Dé specialist in het schuren en behandelen van parketvloeren in Katwijk en omstreken
N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman
N

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Parket schuren Katwijk komt bij u over de vloer om de juiste gegevens te verkrijgen voor het maken van een duidelijke offerte
N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.
9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit
 • Uw adres is van toepassing om zo efficiënt mogelijk te kunnen plannen m.b.t. een vrijblijvende vloerinspectie en een offerte op maat.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  Voeg enkel jpg of pdf bestanden toe
 • MM slash DD slash JJJJ
  Vrijblijvende vloerinspectie, kleurbepaling en eventuele andere punten zijn tijden deze afspraak bespreekbaar.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Parket Schuren Katwijk ®

Veel mensen herkennen het wel. U woont al jaren in hetzelfde huis en bent eigenlijk al een hele tijd niet meer helemaal tevreden over de onderhoudsstaat van uw eens zo mooie parketvloer. Het jarenlange gebruik van uw parketvloer heeft fikse sporen nagelaten.

Sporen die duidelijk zichtbaar zijn: slijtage, kleurvervaging, lelijke plekken en her en der kleine kuiltjes en gaten in het hout.

De oorzaak of oorzaken van de schade aan uw parketvloer kunnen heel divers zijn. Jullie spelende kinderen hebben de nodige schade veroorzaakt. En jullie wat wilde hond of jullie dolle kat gebruikt het parket ook al jaren als speelvloer. Natuurlijk spelen de vele bezoeken van vrienden, familieleden en bekenden een rol. Verschillende keren, de tel hebt u uiteraard niet bijgehouden, is er gemorst met drinken of koffie. Ook dat heeft de parketvloer aangetast. En, ten slotte, vooral uw eigen geschuifel over de parketvloer heeft in de loop van de tijd duidelijke sporen nagelaten.

Parketvloeren hebben een zwaar leven

Wat de oorzaak of oorzaken van uw lelijke vloer ook zijn, u heeft besloten dat het tijd is voor verandering. Door de drukte van het leven, het feit dat u geen echte klusser bent of vanwege de kosten van een nieuw parket, bent u nog niet eerder echt toegekomen aan het vervangen of renoveren van uw parketvloer. Maar nu is het tijd voor actie! Maar wat kunt u precies doen om de houten vloer weer mooi te krijgen? Er zijn diverse opties. Zo kunt u kiezen voor het aanschaffen van een compleet nieuw parketvloer en, als u zelf niet zo handig bent, die laten aanleggen door een ervaren parketteur. Maar dat is vaak een erg dure onderneming en lang niet voor iedereen de beste keuze. Voordeliger is bijvoorbeeld om te kiezen voor uw parket renoveren of uw parket schuren Katwijk. Er zijn drie mogelijkheden waarmee u uw parket Schuren Katwijk kunt uitvoeren of dat kunt laten doen door een goede en ervaren parketteur. Ten eerste uw parket schuren en olien, verder het parket schuren en lakken en ten slotte is er de optie om een parket schuren en waxen te laten. Wat zijn precies de voor- en nadelen van deze drie manieren van parket schuren Katwijk?

Parket schuren en olien

Uw houten vloer schuren en laten oliën heeft enkele voordelen. Ten eerste kunt u kiezen uit meerdere kleuren als u voor oliën kiest. De vloer wordt grondig geschuurd en door het oliën neemt de vloer veel olie op. De verzadigde vloer verhinderd op die manier, dat is een tweede voordeel, dat er vloeistoffen in het parket kunnen trekken. Oliën zorgt er zodoende voor dat vlekken en vuil niet meer in de vloer kunnen trekken en vermindert daarbij in aanzienlijke mate de kans op beschadigingen.

Parket schuren en lakken

Het parket schuren en lakken laten is ook een mogelijkheid. Gelakte vloeren slijten minder snel dan geoliede vloeren. Een parket renoveren door middel van lakken vergroot de levensduur van uw oude vloer met ruim 10 jaar. Jammer is wel dat als u kiest voor Parket Schuren Katwijk in combinatie met lakken, het kleuren van de gelakte vloer eigenlijk niet goed mogelijk is. Wilt u uw vloer echt een andere kleur geven, kies dan voor oliën. Kiest u daarentegen voor een langdurig effectief aanpak, dan is lakken de beste keuze.

Parket schuren en waxen

Ten slotte kiezen veel particulieren en ook bedrijven ervoor om hun houten vloer schuren en waxen te laten. Net als een goed geoliede vloer bieden met wax bewerkte vloeren een uitstekende bescherming tegen vochtopname door de vloer. En daarnaast is het met gewaxte vloeren eenvoudig om de door u gewenste kleur te laten aanbrengen. Een minder aspect van het parket schuren en waxen is dat in het geval van schade of slijtage, deze in een later stadium moeilijker op te lossen is als u voor een gekleurde vloer gekozen heeft.

Parket Schuren Katwijk? Kies voor onze topparketteurs!

Bent u overtuigd van de voordelen van uw parket schuren Den Haag, door deze te oliën, te waxen of te laten lakken? Laat dan de experts van Parket schuren katwijk deze ingewikkelde klus voor u oppakken. Begin niet zelf aan de klus, maar laat deze uitvoeren door een gespecialiseerde parketteur. Ons professionele team heeft 30 jaar ervaring en 15 zeer bedreven en gedreven parketteurs in dienst, die u graag helpen om uw oude parketvloer weer als nieuw te maken. Wij zijn operatief in heel Nederland. Als mobiel team bieden wij onze diensten ook aan in Katwijk en de omliggende regio. Wij zijn snel ter plaatste en bieden het hoogste serviceniveau tegen de scherpste prijzen.

Nieuwste apparatuur en beste materialen

Ons ervaren team werkt met de nieuwste apparatuur en beste materialen die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn. Hierdoor kunnen wij uw vloer op een snelle manier stofvrij schuren. Dit betekent dat u als klant altijd verzekerd bent van het beste resultaat. Dus wilt u uw parket schuren Katwijk, neem dan snel contact met ons op voor vrijblijvende informatie of een offerte. Graag tot ziens! Wij hebben ook Parket schuren Utrecht en Parket schuren Haarlem.

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij werken met de allerbeste specialisten van Nederland.

Een Expert geeft een deskundig advies

Krijg gratis Onderhoudstips

Klanten aan het woord

“Toe we over parket schuren Katwijk te horgen krigen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”
Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”
Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”
Fam. Bruins

Neem Contact op

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM Den Haag:
Parket schuren Den Haag is niet alleen actief in Den Haag. Wij zijn ook actief in de omringende plaatsen in een straal van ongeveer 20 km. Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring in Den Haag of in omringende plaatsen zoals: Scheveningen, Wassenaar, Rotterdam, Leiden, Uithoorn, Delft, Katwijk en Aalsmeer? Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag u parket vloer weer als nieuw te maken!
Lokaal zijn wij gevestigd op adres:
Madepolderweg 37, 2553 EE Den Haag
Call Now Button