Parket Schuren Katwijk

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN DE DEN HAAG ÉN OMSTREKEN 

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket Schuren Katwijk

 

Veel mensen herkennen het wel. U woont al jaren in hetzelfde huis en bent eigenlijk al een hele tijd niet meer helemaal tevreden over de onderhoudsstaat van uw eens zo mooie parketvloer. Het jarenlange gebruik van uw parketvloer heeft fikse sporen nagelaten.

Sporen die duidelijk zichtbaar zijn: slijtage, kleurvervaging, lelijke plekken en her en der kleine kuiltjes en gaten in het hout.

De oorzaak of oorzaken van de schade aan uw parketvloer kunnen heel divers zijn. Jullie spelende kinderen hebben de nodige schade veroorzaakt. En jullie wat wilde hond of jullie dolle kat gebruikt het parket ook al jaren als speelvloer. Natuurlijk spelen de vele bezoeken van vrienden, familieleden en bekenden een rol. Verschillende keren, de tel hebt u uiteraard niet bijgehouden, is er gemorst met drinken of koffie. Ook dat heeft de parketvloer aangetast. En, ten slotte, vooral uw eigen geschuifel over de parketvloer heeft in de loop van de tijd duidelijke sporen nagelaten.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Parketvloeren hebben een zwaar leven

Wat de oorzaak of oorzaken van uw lelijke vloer ook zijn, u heeft besloten dat het tijd is voor verandering. Door de drukte van het leven, het feit dat u geen echte klusser bent of vanwege de kosten van een nieuw parket, bent u nog niet eerder echt toegekomen aan het vervangen of renoveren van uw parketvloer. Maar nu is het tijd voor actie! Maar wat kunt u precies doen om de houten vloer weer mooi te krijgen? Er zijn diverse opties. Zo kunt u kiezen voor het aanschaffen van een compleet nieuw parketvloer en, als u zelf niet zo handig bent, die laten aanleggen door een ervaren parketteur. Maar dat is vaak een erg dure onderneming en lang niet voor iedereen de beste keuze. Voordeliger is bijvoorbeeld om te kiezen voor uw parket renoveren of uw parket schuren Katwijk. Er zijn drie mogelijkheden waarmee u uw parket Schuren Katwijk kunt uitvoeren of dat kunt laten doen door een goede en ervaren parketteur. Ten eerste uw parket schuren en olien, verder het parket schuren en lakken en ten slotte is er de optie om een parket schuren en waxen te laten. Wat zijn precies de voor- en nadelen van deze drie manieren van parket schuren Katwijk?

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD VOOR EEN GEDEGEN ADVIES

Parket schuren en olien

Uw houten vloer schuren en laten oliën heeft enkele voordelen. Ten eerste kunt u kiezen uit meerdere kleuren als u voor oliën kiest. De vloer wordt grondig geschuurd en door het oliën neemt de vloer veel olie op. De verzadigde vloer verhinderd op die manier, dat is een tweede voordeel, dat er vloeistoffen in het parket kunnen trekken. Oliën zorgt er zodoende voor dat vlekken en vuil niet meer in de vloer kunnen trekken en vermindert daarbij in aanzienlijke mate de kans op beschadigingen.

 

Parket schuren en lakken

Het parket schuren en lakken laten is ook een mogelijkheid. Gelakte vloeren slijten minder snel dan geoliede vloeren. Een parket renoveren door middel van lakken vergroot de levensduur van uw oude vloer met ruim 10 jaar. Jammer is wel dat als u kiest voor Parket Schuren Katwijk in combinatie met lakken, het kleuren van de gelakte vloer eigenlijk niet goed mogelijk is. Wilt u uw vloer echt een andere kleur geven, kies dan voor oliën. Kiest u daarentegen voor een langdurig effectief aanpak, dan is lakken de beste keuze.

 

Parket schuren en waxen

Ten slotte kiezen veel particulieren en ook bedrijven ervoor om hun houten vloer schuren en waxen te laten. Net als een goed geoliede vloer bieden met wax bewerkte vloeren een uitstekende bescherming tegen vochtopname door de vloer. En daarnaast is het met gewaxte vloeren eenvoudig om de door u gewenste kleur te laten aanbrengen. Een minder aspect van het parket schuren en waxen is dat in het geval van schade of slijtage, deze in een later stadium moeilijker op te lossen is als u voor een gekleurde vloer gekozen heeft.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD VOOR EEN GEDEGEN ADVIES

Parket Schuren Katwijk? Kies voor onze topparketteurs!

Bent u overtuigd van de voordelen van uw parket schuren Den Haag, door deze te oliën, te waxen of te laten lakken? Laat dan de experts van Parket schuren katwijk deze ingewikkelde klus voor u oppakken. Begin niet zelf aan de klus, maar laat deze uitvoeren door een gespecialiseerde parketteur. Ons professionele team heeft 30 jaar ervaring en 15 zeer bedreven en gedreven parketteurs in dienst, die u graag helpen om uw oude parketvloer weer als nieuw te maken. Wij zijn operatief in heel Nederland. Als mobiel team bieden wij onze diensten ook aan in Katwijk en de omliggende regio. Wij zijn snel ter plaatste en bieden het hoogste serviceniveau tegen de scherpste prijzen.

Nieuwste apparatuur en beste materialen

Ons ervaren team werkt met de nieuwste apparatuur en beste materialen die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn. Hierdoor kunnen wij uw vloer op een snelle manier stofvrij schuren. Dit betekent dat u als klant altijd verzekerd bent van het beste resultaat. Dus wilt u uw parket schuren Katwijk, neem dan snel contact met ons op voor vrijblijvende informatie of een offerte. Graag tot ziens! Wij hebben ook Parket schuren Utrecht en Parket schuren Haarlem.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

‘AL RUIM 20 JAAR ZIJN WIJ GESPECIALISEERD IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN VLOEREN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN’

Vertrouw op een professional voor houten vloer schuren en parket onderhoud

 

Parketvloer schuren Katwijk beseft maar al te goed hoe belangrijk het is om uw vloer goed én regelmatig te onderhouden. Daarbij mogen de voordelen van een houten vloer schuren, alsook bijkomende behandelingen, niet onderschat worden. Parketvloer schuren Katwijk is gespecialiseerd in zowel het schuren als het onderhouden van parketvloer, en is dankzij zijn 5 sterren rating de aangewezen professional voor alles wat met parketvloeren te maken heeft. Voeg daar de duidelijk en eerlijk prijzen die worden gehanteerd aan toe, en het team bestaande uit 6 gespecialiseerde en gecertificeerde parketteurs garandeert dat uw vloer er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet!

PROJECTEN PARTICULIEREN

PROJECTEN BEDRIJVEN

Werkgebied: Parket schuren Katwijk

 

Een parketvloer schuren doen wij niet alleen in Katwijk. Ook de omringende plaatsen met een straal van ongeveer 30 km bedienen wij.

Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring rondom Katwijk of in omringende plaatsen zoals:

Katwijk, Rijswijk, Wassenaar, Leiden, Voorburg, Valkenburg Leidschendam, Rotterdam of elders in de provincie Zuid Holland?

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag om uw houten vloer weer vakkundig te renoveren! Parket schuren Katwijk is onderdeel van onze hoofdonderneming Schuur Expert